Vezetői tanácsadás

Vezetői tanácsadás és coaching

Kinek szól a Vezetői coaching és tanácsadás szolgáltatásom?

KKV-k, nonprofit és start-up cégtulajdonosoknak és felsővezetőknek, illetve nagyvállalatok középvezetői, kezdő vezetői, valamint a szervezet kulcsemberei számára javasolt. Azoknak a vezetőknek ajánlott, akik be merik vallani, hogy küzdenek a vezetői identitás kialakításával, a vezetői szerep és feladatok hatékony gyakorlásával, a beosztottaknak való megfeleléssel, a teljesítmény és az elégedettség elvárásoknak való együttes megfeleléssel, és az ehhez kapcsolódó helyzetekben szeretnének fejlődni, hatékonyabbá válni.
 

Vezetői tanácsadás és coaching

Miben segít?

\
segít megismerni önmagát vezetőként
\
segíti meghatározni erősségeit, fejlesztendő területeit, melyek vezetői hatékonysága szempontjából maghatározóak
\
támogatja a vezetői szerephez kapcsolódó feladatok hatékony menedzselését (időmenedzsment, szervezés, döntés)
\
támogatja a vezetői szereppel kapcsolatban felmerülő dilemmák megválaszolását, megoldását
\
megoldást kínál a túlterhelt és kiégett állapot kezeléséhez, amivel vezetőként gyakran szembesül az ember

Embereket irányítani, feladatokat koordinálni, határidőket betartatni úgy, hogy közben a beosztottak lelkesedése se vesszen el? Érzi Ön is, hogy ez nem könnyű? A vezetői szerep összetett, számtalan kihívást magában rejtő, de hihetetlenül érdekes és inspiráló lehet. De csak akkor, ha vezetőként érti saját vezetői szerepét, azaz ismeri erősségeit, fejlesztendő területeit, és jól tud sáfárkodni mindazzal, amit a vezetői szerep kínál.
Tapasztalja Ön is, hogy a vezetői szerep ma már nem egy stabil szerep, hanem állandóan változik, dinamikus, és nap, mint nap új kihívás elé állítja? Sokszor a magánélet rovására? Szeretne vezetőként még hatékonyabb lenni, és a lehető legjobban kihasználni a rendelkezésére álló erőforrásokat, de számos bizonytalanság és kérdés merült Önben ezzel kapcsolatban? Ez esetben érdemes igénybe vennie a Vezetői tanácsadás és coaching nyújtotta lehetőségeket.

írjon üzenetet

Vegyük fel a kapcsolatot, hogy segíteni tudjak céljai elérésében! Várom megkeresését!

7 + 13 =