Oktatás, képzés, workshopok

A szervezeti elakadások hátterében gyakran áll kompetenciahiány, vagy a munkafolyamatok szempontjából fontos témák értésének hiánya. Ezekre kiváló megoldás a szervezeti tanulás. Ez a szolgáltatás lényegében a szervezetfejlesztés része, de önmagában is igénybe vehető, ha egyértelműen elkülöníthető és megragadható a szervezet fejlődésében akadályt jelentő tudásanyag hiánya. Erre egy diagnosztikai célú konzultáció velem könnyen fényt deríthet.

Képzési tapasztalataim és referenciáim:

\

BME Ergonómia és Pszichológia Tanszék:

Tréningek, előadások és gyakorlatok tartása, munkapszichológia, vezetéslélektan, vezetőfejlesztés témákban. A 2023 tavaszán induló Szervezeti és üzleti coach, illetve a Szervezeti és üzleti coaching szakpszichológus képzés oktatója vagyok.
Bővebben:

Szervezeti és üzleti coach szakirányú továbbképzési szak – BME GTK

Szervezeti és üzleti coaching szakpszichológus szakirányú továbbképzési szak – BME GTK

\

Eagle Industry Kft.:

Vezetők támogatása vezetőképzési és coaching elemek alkalmazásával. Szervezeti igényekre szabott vezetőképzési program kidolgozása, tréning jellegű képzési alkalmak, workshopok és egyéni vezetői coachingok tartása. Vezetői hatékonyság növelő tréningek, workshopok tartása, a vezetők segítése people management folyamatokban.
\

BME Vezetői Akadémia:

Szakmai felelős, oktatásszervező és tréner. Vezetőképző program kidolgozása, képzési alkalmak megtartása. Résztvevők segítése egyéni vezetői coaching támogatással.
\

„Train the Trainer” képzés a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség senior sportbírói számára

Képzés a kompetenciaalapú oktatási elvek és módszerek gyakorlati alkalmazásáról

írjon üzenetet

Vegyük fel a kapcsolatot, hogy segíteni tudjak céljai elérésében! Várom megkeresését!

1 + 13 =