Megoldásaim

Vannak céljai? Segítek megvalósítani! Találjuk meg közösen a legmegfelelőbb utat céljai eléréséhez!

Cégeknek szóló szolgáltatások:

Vezetői tanácsadás és coaching

vezetőnek lenni igazi kihívás, pláne jó vezetőnek. A vezetői szerep, a hozzá kapcsolódó feladatok újra és újra kihívás elé állítanak. Ezzel együtt a vezetés egy folyamatos önismereti és önfejlesztési munka. Ezt a fejlődési folyamatot segíti a vezetői tanácsadás és coaching szolgáltatás, miközben segítséget nyújt a vezetői mindennapok során adódó feladatok és problémák kezelésében, legyen szó akár az emberek, akár a folyamatok hatékony kezeléséről.

Csoportos vezetői coaching

A közös tapasztalatok, a közös tudás megosztásának lehetősége már önmagában egy fejlődésre teret biztosító közeg lehet. A csoportos vezetői coaching keretei között olyan témákat beszélünk meg és dolgozunk fel, melyek minden vezető számára fontosak, aktuálisak, és a fejődés, valamint hatékonyság szempontjából kucsfontosságúak.

Szervezeti diagnosztika és tanácsadás

A sikeres és folyamatosan fejlődni képes szervezet működtetéséhez elengedhetetlen a tudatos szervezeti működés támogatása. A szervezet megismerése után a munkatársak bevonásával kerül sor az elérni kívánt szervezeti célok meghatározására, valamint annak a módszertani és eszköztárnak a meghatározására, ami a szervezet sikerre viheti. A stratégiai szempontok meghatározása, a hozzá kapcsolódó akciótervek kidolgozása, valamint a munkatársak fejlesztése mind rész ennek a szolgáltatási elemnek. A cél, hogy egyedi szervezeti, működési megoldások kialakítása révén érjük el a változás melletti elköteleződést, a változást, és ezzel együtt a szervezet sikeressé válását.

Oktatás, képzés, workshopok

Hiszek a minőségi oktatásban, és abban, hogy megfelelő módon jutva a tudáshoz, mind az egyén, mind a szervezet képes a fejlődésre. Tanácsadóként legfontosabb feladatomnak az információátadás ideális módjának megtalálását tekintem annak érdekében, hogy a tudás könnyen befogadható legyen a célcsoport számára, és minél könnyebben transzferálható a könnyen és gyorsan beépíthető, hamar alkalmazható tudás érdekében.

Magánszemélyeknek szóló szolgáltatások:

Pszichológiai tanácsadás és coaching

Nehéz élethelyzet? Elakadás? Elveszett harmónia és egyensúly? A pszichológiai tanácsadás és coaching szolgáltatás célja az optimális állapot megtalálása, annak elérése, illetve fenntartása. A strukturált beszélgetés eszközén túl számos hatékony eszközt használunk a cél elérése érdekében, melyek segítik Önt a probléma megoldása felé vezető úton.

Karrier tanácsadás és coaching

Megtalálni azt az irányt, ahol, úgy érzi, önmaga lehet, nem könnyű feladat. A karriertanácsadás során számba vesszük személyes jellemzőit, felmérjük tulajdonságait, mérlegeljük preferenciáit, és mindez a realitással hangoljuk össze egy sikeresebb jövőbeli karrier érdekében.