Szervezetfejlesztés

Szervezeti diagnosztika és tanácsadás

Mit tudok tenni?

A helyzet megismerését és megértését strukturált és irányított egyéni és csoportos interjúkkal végzem, valamint olyan diagnosztikai eszközökkel, amelyek alkalmasak az egyéni és a csapat szintű elakadások diagnosztizálásához. Az eredmények függvényében fejlesztő javaslatot teszek. Az ütemezést és a kivitelezés módját a szervezet működési ritmusához igazítjuk.

Milyen témákban vagyok kompetens?

\

Vezetők támogatása:

vagány, agilis, innovátor, megtartó és coach típusú vezetői munka gyakorlásának segítése.
\

Kiemelt munkatársak és kulcsemberek támogatása:

képességek és kompetenciák felmérése; karriercélok tisztázása, a megtartó erőt jelentő tényezők felmérése, karrierterv, előmeneteli stratégia felvázolása, képzési terv összeállítása, eredményesség kritériumainak meghatározása, nyomon követése, teljesítményértékelés.
\

A szervezeti hatékonyság és jóllét csökkenése, amikor Ön vezetőként az alábbiakat tapasztalhatja

– egyéni szinten: elakadás, kiégés – eredmények hiánya és ügyfélpanaszok vannak – konfliktusokkal terhelt munkakapcsolatok, – nagy a fluktuáció – sok a veszekedés, a dolgozók egymásra mutogatnak, bűnbakot keresnek.

Szervezeti tanácsadói munkám fókuszában is a fejlesztés, az elakadások oldása áll. Ennek része a problémás helyzet megismerése, feltárása, értelmezése és a megoldási javaslatok kidolgozása.

Szervezetfejlesztési referenciáim:
– Innovációs és Technológiai Minisztérium: Támogató és fejlesztő feladatok ellátása, szervezetfejlesztés, vezetőképzés, csapatépítő alkalmak szervezése.
– Budaval Zrt.: Kompetenciaalapú alkalmasságvizsgálat vezetői munkakörökre.
– Kompetenciaalapú kiválasztási és fejlesztési módszer kidolgozása a Paksi Atomerőmű blokkügyeletes személyzete számára
– Kompetenciaalapú e-learning tananyag kidolgozás a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség vezetői számára értékelés és visszajelzés témában
– Clarion Hungária Elektronikai Kft.: Kompetenciaalapú kiválasztási és fejlesztési módszertan kidolgozása.
– Nemzeti Munkaügyi Hivatal: Álláskeresési és karriertanácsadás. Kérdőívfejlesztés, részvétel a Nemzeti Pályaorientációs Portál felépítésében (http://eletpalya.munka.hu)
– „Egész életen át tartó tanulás” program keretében megvalósuló „IT Supported Training and Coaching for Cross-Cultural Competences”című projekt szakértői támogatása, a projekt termékeinek szakértői véleményezése, a projektet támogató szakértői csapatban való részvétel és együttműködés
– Outplacement program kidolgozása és levezetése a Magyar Kereskedelmi Bank elbocsájtott dolgozói számára
– Assessment Center módszerek és eszközök kidolgozása projektvezetői munkakörökre az International Project Management Association megbízásából

írjon üzenetet

Vegyük fel a kapcsolatot, hogy segíteni tudjak céljai elérésében! Várom megkeresését!

2 + 11 =