Tanácsadás és coaching

Karrier tanácsadás és coaching

Kinek szól a Karrier tanácsadás és coaching szolgáltatásom?

A pszichológia és a coaching eszköztárával abban nyújt támogatást, hogy minél pontosabban megfogalmazódjanak a hivatással, karrierrel kapcsolatos célok, elvárások, lehetőségek és a megvalósítás lépései. Azoknak ajánlott, akik valami miatt elbizonytalanodtak, vagy épp ennek szeretnének elébe menni, tudatosan felépített lépésekkel. Ha önismeretre, önmegvalósításra, kiegyensúlyozott életre vágyik, ha szeretné megtalálni a hivatását, és az a területet a munka világában, ami szakmailag és anyagilag is kielégítő lehet, ez a szolgáltatás Önnek való, legyen szó:

  • célirányos karrierépítésről,
  • elakadásról,
  • pályamódosítási igényről
  • karrierváltásról
  • pályaválasztásról vagy a pályakezdés nehézségeiről.

 

Karrier tanácsadás és coaching

A karrier tanácsadás segíthet megtalálni a helyes utat

Legyen szó előrelépési nehézségekről, a kiégés tüneteinek tapasztalásáról, új karrier választásáról, elbocsátás okozta frusztrációról, stresszhelyzetek kezeléséről vagy éppen a sorozatos sikertelenség érzéséről, a karrier tanácsadás segíthet feloldani a problémát és túllendülni az akadályokon. Online vagy személyes találkozóinkon klienseimmel közösen tárjuk fel a nehézségek okait, valamint együtt gondolkodunk a célok elérésének lehetséges módjairól.

Mire számíthat a beszélgetések során?

\
segítek tisztábban látni a személyes erősségek és gyengeségek terén, így is hozzájárulva a jobb döntések meghozatalához
\
segítek felismerni, mely személyes értékek mentén érdemes tovább indulni a karrierépítés során, támogatva a későbbi sikereket
\
segítek fejleszteni klienseim önbizalmát, valamint megtervezni a reálisan kitűzött célok elérésének hatékony módját

Coaching a reális szakmai célok eléréséért

A kitűzött célok sokszor távoliak lehetnek, így nem megfelelően átgondolt stratégiával bárki könnyen tapasztalhat kudarcot. Fontos számomra, hogy klienseim vágyainak, céljainak és készségeinek megismerésével közösen találjuk meg az ideális karrierirányt, valamint építsük ki az odafelé vezető utat. Egy sikeres karrier minden esetben rengeteg kis lépcsőfokból áll, így a kitűzött célok csakis lépésről lépésre érhetők el.

Karrier tanácsadási találkozóink keretében klienseim jobban megismerhetik magukat, így könnyebben meghatározhatják, mely célok illeszkedhetnek leginkább személyiségükhöz. Személyre szabott beszélgetéseink során éppen ezért nem csupán a lehetséges munkaerőpiaci problémákkal, de a különböző önismereti technikákkal is mélyrehatóan foglalkozunk.

Speciális kérdések, melyek esetében mindenképpen tanácsra lehet szüksége:

\
visszatérés a munkaerőpiacra GYES után
\
karrierépítés külföldön: milyen nem várt nehézségekbe ütközhetünk?
\
talpra állás és újrakezdés elbocsátás után

Miben segít a karrier tanácsadás?

\
segíti a karriertervezést, a karrierépítést
\
támogatja a pályakezdés nehézségein történő átlendülést
\
segít dönteni a szakmai dilemmák kapcsán
\
támogatja a pályamódosítás folyamatát
\

álláskeresés: álláskeresési technikák és módszerek megbeszélése, az „ütős” önéletrajz és motivációs levél készítéséhez szükséges szempontok áttekintése, felkészülés az állásinterjúra

Ha azt érzi, elakadt, és a munkaerőpiac dinamikusan változó világában nem tudja, merre lenne érdemes tovább haladnia, a karrier tanácsadás és coaching mindenképpen jó választás lehet. Keressen fel elérhetőségeim egyikén!

írjon üzenetet

Vegyük fel a kapcsolatot, hogy segíteni tudjak céljai elérésében! Várom megkeresését!

7 + 13 =