Így dolgozom

Munkám során célom megtalálni az egyensúlyt a pszichológiai tanácsadás alapossága és a coaching praktikussága között. Az arányok minden esetben a kliens igényeihez igazítva, az általa megfogalmazott téma és cél függvényében kerülnek kialakításra. Nagyon fontos, hogy a folyamat során Ön rálásson saját működésére, felismerje a változás lehetőségét, eszközeit, mozgósítsa saját belső energiáit, és aktívan tegyen azért, amire szükség van saját fejlődése érdekében. Hiszek abban, hogy mindenkinek megvan a maga útja, ahol sikeres lehet, mind a magánéletben, mind a munkában.

Maga az együttműködési folyamat egy olyan interaktív és személyre szabott támogatás, amely segítséget nyújt a magánélettel és a munkához kapcsolódó célok megfogalmazásában és elérésében.

  • repaczki_rita-20150525-2E folyamatban szakemberként segítem és támogatom klienseimet, de bizony nem dolgozom helyettük. Ez egy közös munka, melyben megvan az én feladatom és a klienseim feladata is, és a folyamat elején megfogalmazott cél csak a közös erőfeszítés révén lesz elérhető.
  • Egy bizalmon alapuló közös munkáról van szó, amihez én szemléletet, módszereket, stratégiákat és eszközöket nyújtok.
  • A folyamat során Ön képessé válik céljai megfogalmazására és azok elérésére.
  • E folyamat során rávilágítok megnyilvánulásainak és magatartásmintáinak jellemző sajátosságaira, tudatosítom azokat. Ezekkel az őszinte és objektív visszajelzésekkel támogatom Önt abban, hogy ne térjenek le arról az útról, ami céljai eléréséhez vezet.
  • Az Ön motiváltsága nagyon fontos: kulcsfontosságú. A munkába csak akkor szabad belevágni, ha elkötelezett a változás és változtatás érdekében, és hajlandó energiákat mozgósítani.
  • A folyamat során a jövőre fókuszálunk, a kiegyensúlyozott életkörülmények és a hatékonyságának elérése a cél.
  • A folyamat általában egy 4-13 alkalmas sorozat. Hogy hány alkalomra van szükség, azt az első találkozás végén egyeztetjük, illetve a Csomagok és árak menüpont alapján Ön is tud választani.
  • Egy alkalom időkerete: 60 perc.

Itt léphet kapcsolatba velem!

Itt találkozhat velem

rtl-klub_logo-2015   klub_radio_logo-2015   cosmopolitan-logo-2015   ridikul_magazin-2015      ELTE_logo-2015

life_garden_logo-2015   hr_portal_logo-2015        profession_logo-2015     bme_logo-2015

wolters_kluwer_logo-2015  alkalmazott_pszichologia_logo-2015    uzleti_pszichologia_logo-2015   magyar_coaching_pszichologiai_egyesulet_logo-2015   magyar_pszichologia_tarsasag_logo-2015