Hogyan dolgozom?

Egy olyan interaktív és személyre szabott támogatási folyamat keretei között, amely segít a magánélettel és a hivatással kapcsolatos célok megfogalmazásában és elérésében, a problémák megfogalmazásában és kezelésében.

  1. E folyamatban szakemberként segítem és támogatom klienseimet, de bizony nem dolgozom helyettük. Ez egy közös munka, melyben megvan az én feladatom és a klienseim feladata is, és a folyamat elején megfogalmazott cél csak a közös erőfeszítés révén lesz elérhető.
  2. Egy bizalmon alapuló közös munkáról van szó, amihez én szemléletet, módszereket, stratégiákat és eszközöket nyújtok.
  3. A folyamat során a kliens képessé válik céljai megfogalmazására és azok elérésére.
  4. E folyamat során rávilágítok a kliens megnyilvánulásainak és magatartásmintáinak jellemző sajátosságaira, tudatosítom azokat. Ezekkel az őszinte és objektív visszajelzésekkel támogatom klienseimet abban, hogy ne térjenek le arról az útról, ami céljaik eléréséhez vezet.
  5. A kliens motiváltsága nagyon fontos. A munkába csak akkor szabad belevágni, ha a kliens elkötelezett a változás érdekében, és hajlandó energiákat mozgósítani.
  6. A folyamat során a jövőre fókuszálunk, a kiegyensúlyozott életkörülmények és a kliens hatékonyságának elérése a cél.
  7. A folyamat általában egy 3-10 alkalmas sorozat. Hogy hány alkalomra van szükség, azt az első találkozás végén egyeztetjük.
  8. A szolgáltatás díja: alkalmanként 8.000 Ft; egy alkalom időkerete: 50 perc.